Mysimba, ostaa laihtuminen huumeiden

Mysimba

 •   Osta lääkkeesi verkosta
 •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
 •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Mysimba – ravintolisät

Ennen kuin harkitset Mysimban ostamista verkossa Suomessa, lue eteenpäin. Lääke, jota määrätään usein ihmisille, jotka kamppailevat lihavuuden tai ylipainon kanssa.

Mysimba – laihtuminen pillereitä

Mysimba-pillerit ovat yksi laihtumiseen saatavilla olevista lääkkeistä. Se on lääke, jota määrätään usein ihmisille, jotka kamppailevat lihavuuden tai ylipainon kanssa ja joilla on myös jokin muu sairaus. Kehotamme sinua lukemaan ratkaisevimmat yksityiskohdat siitä, miten lääkettä otetaan, sen tuloksista ja mahdollisista haittavaikutuksista.

Hyödyllisiä vinkkejä Mysimba ostamiseen verkossa Suomessa

Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät Mysimba-tabletteja. Lääkkeen pitkäaikainen vapautuminen tekee siitä hyödyllisen lihavuuden hoidossa. Se on yhdistelmälääke, joka sisältää kahta vaikuttavaa ainetta.

Mysimban kohderyhmänä ovat aikuispotilaat, jotka kamppailevat lihavuuden tai ylipainon kanssa. Lääkettä annetaan henkilöille, jotka ovat lihavia ja joilla on yksi tai useampi lihavuuteen liittyvä sairaus, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

 • palautuva verenpainetauti
 • tyypin 2 diabetes
 • dyslipidemia

Huumeiden käyttö ja BMI (painoindeksi). Mitä sinun on tiedettävä?

Lääkkeellä hoidetaan ylipainoisia potilaita, joiden BMI on 27 kg/m2 tai enemmän. On tärkeää muistaa, että Mysimbaa otetaan terveellisen ruokavalion ja fysioterapian lisäksi. Kun Mysimbaa on käytetty 16 viikkoa, merkittäviä vaikutuksia pitäisi näkyä. Potilaan tulisi laihtua vähintään 5 % alkuperäisestä painostaan. Jos toivottuja tuloksia ei saavuteta, lääkitys on lopetettava ja otettava yhteyttä lääkäriin vaihtoehtoisen hoidon harkitsemiseksi.

Mysimba

Valmisteen ainesosat, mukaan lukien vaikuttavat aineet ja apuaineet.

Mysimbassa on kaksi pääasiallista vaikuttavaa ainetta. Yksi tabletti lääkettä sisältää 8 mg naltreksonihydrokloridia ja 90 mg bupropionihydrokloridia, mikä vastaa 78 mg bupropionia (vastaa 7,2 mg naltreksonia).

Valmisteessa käytetyt apuaineet ovat hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, laktoosimonohydraatti, vedetön laktoosi, kysteiinihydrokloridi, magnesiumstearaatti, krospovidoni, hypromelloosi, edetaattidinatrium, indigotiinialumiinijärvi ja kolloidinen piidioksidi.

Titaanidioksidi, polyvinyylialkoholi, makrogoli, indigotiinialumiinijärvi ja talkki muodostavat tabletin päällysteen.

Mysimba-nimiset kestopillerit. Miten ne toimivat?

Lääkkeellä on ensisijainen vaikutus. Valmisteen vaikuttavat aineet ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja estävät tiettyjä neurokemiallisia järjestelmiä. Nämä ovat vastuussa nälän tunteesta. Vaikka vaikuttavien aineiden välisten vuorovaikutusten erityisluonnetta ei ole vielä selvitetty, se on voimakas liittolainen liikalihavuuden torjunnassa. Lääkkeen aktiiviset ainesosat vaikuttavat sekä mesolimbiseen alueeseen että hypotalamuksen kaarevaan ytimeen.

Lääke kannustaa potilasta kontrolloimaan paremmin kuluttamaansa ruokamäärää ja käyttämäänsä energiaa.

Mysimba on reseptilääke, joka on saatavilla

Tätä lääkettä saa vain reseptillä, eikä se kuulu vakuutuksen piiriin. Tämä tarkoittaa, että potilaat ovat vastuussa lääkkeen kaikkien kustannusten kattamisesta. Voit ostaa Mysimba-tabletteja reseptillä mistä tahansa apteekista, jossa on riittävästi varastoja.

Verkkosivustollamme potilaat voivat käyttää verkkomääräyspalvelua ja saada onnistuneesti lääkärin etäkonsultaation. Jos lääkäri päättää, että se on parasta, hän antaa sähköisen reseptin lääkkeen ostamista varten ja täsmentää, miten ostaa Mysimba online Suomessa turvallisesti.

Miten minun pitäisi käyttää Mysimba laihdutuspillereitä?

Kehon on oltava valmis ennen kuin ostat Mysimba ilman reseptiä. Akklimatisoituminen kestää noin 4 viikkoa. Annoksia nostetaan asteittain tänä aikana. Tarkka annos kullekin hoitoviikolle sopeutumisvaiheen aikana on annettu alla:

 • Ensimmäinen viikko : Ota 1 tabletti joka aamu.
 • Toisen viikon aikanaOta kaksi pilleriä päivässä – yksi aamulla ja yksi illalla.
 • Kolmas viikko : Kolme pilleriä päivässä, kaksi aamulla ja yksi illalla.
 • Neljäs viikko: Ota neljä pilleriä päivässä, kaksi aamulla ja kaksi illalla.

Suurin vuorokausiannos kului elimistöön neljännellä viikolla. Seuraavien viikkojen aikana otetaan 4 pilleriä päivittäin. Jos yksi pilleri jää ottamatta hoidon aikana, hoito-ohjelmaa on noudatettava suunnitellusti eikä lääkettä saa ottaa suositellun ajan jälkeen. Lääke otetaan suun kautta veden kanssa. Vain vähintään 18-vuotiaat saavat ottaa sitä. Pillereitä ei saa missään tapauksessa pureskella tai purra.

Kuinka kauan Mysimba laihdutuspillereiden pitäisi kestää?

On suositeltavaa käyttää Mysimba-valmistetta vähintään 16 viikon ajan. Lääkärisi tulisi arvioida hoidon onnistumista tämän ajanjakson jälkeen ja ehdottaa muita laihdutustoimenpiteitä.

Mysimban käytön vasta-aiheet

Koostumuksensa ja vaikutustensa vuoksi Mysimbaa ei saa käyttää tietyissä olosuhteissa. Henkilöiden, jotka ovat allergisia jollekin apuaineelle tai lääkkeen kaavan sisältämälle vaikuttavalle aineelle, ei pidä käyttää sitä.

Lisäksi Mysimban käyttöä ei suositella seuraaville ihmisryhmille:

 • jotka kärsivät verenpainetaudista, jos se ei ole hallinnassa
 • joilla on keskushermoston kasvain
 • kärsii epileptisistä kohtauksista
 • seuraa äkillistä alkoholin vieroitusta
 • henkilö, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, –
 • on riippuvainen tietyistä lääkkeistä
 • jolla on jo olemassa olevia tai nykyisiä häiriöitä, kuten anoreksia nervosa ja psykomotorinen ahmimishäiriö.
 • pitkäaikainen riippuvuus opiaateista
 • opioidiagonistien tai opioidien jatkuva käyttö
 • opioidien äkillisen lopettamisen jälkeen
 • henkilöt, joilla on vaikea maksasairaus
 • imetyksen tai raskauden aikana

Onko yli 65-vuotiaiden turvallista ostaa Mysimbaa verkossa?

Mysimban kaltaisten lääkkeiden käyttöä yli 65-vuotiailla aikuisilla tulisi edeltää perusteellinen sairaushistoria. Lisäksi on noudatettava erityistä varovaisuutta. Toiseksi Mysimbaa voidaan käyttää turvallisesti painonpudotushoidon tukena. Lääkettä ei ole suositeltavaa käyttää yli 75-vuotiaille.

Voiko Mysimbaa ottaa raskauden ja imetyksen aikana?

Mysimban käyttö on kielletty raskauden ja imetyksen aikana. Sitä ei myöskään saa antaa naisille, jotka yrittävät tulla raskaaksi. Viimeaikaisissa kliinisissä tutkimuksissa ei ole täysin suljettu pois lisääntymiseen kohdistuvia haittavaikutuksia. Siksi potilaan’n velvollisuutena on ilmoittaa lääkärilleen, jos hän odottaa raskautta tai yrittää tulla raskaaksi.

Myös imettävien naisten on ilmoitettava asiasta lääkärilleen. Lääkkeen ainesosat voivat siirtyä imettävän äidin rintamaitoon ja vaikuttaa haitallisesti imeväiseen. Haittavaikutukset voivat johtua lääkkeiden käytöstä vastoin lääkärin neuvoja.

Alkoholi ja Mysimba

Neuropsykiatristen haittavaikutusten riski kasvaa, kun bupropionia käytetään alkoholin kanssa. Se myös vähentää potilaan’sietokykyä alkoholia kohtaan. Siksi koko hoidon ajan alkoholinkäyttö on lopetettava kokonaan tai sitä on vähennettävä huomattavasti.

Mysimbaa koskevat lääkkeiden yhteisvaikutukset

On tärkeää ilmoittaa lääkärille, jos käytät muita lääkkeitä. Joillakin niistä voi olla yhteisvaikutuksia Mysimban kanssa. Malarialääkkeet, masennuksen hoitoon käytettävät lääkkeet ja riippuvuuden hoitoon käytettävät lääkkeet ovat vain osa lääkkeistä, joilla on yhteisvaikutuksia Mysimban kanssa (esimerkiksi alkoholismin hoidossa).

Mahdolliset haittavaikutukset

Painonpudotusta edistävillä lääkkeillä voi olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Lääkityksen turvallisuuden säilyttämiseksi kaikkien lääkeaineiden käytöstä on keskusteltava hoitavan lääkärin kanssa. Tämä koskee myös Mysimba-lääkettä. Tyypillisimmät haittavaikutukset sen käytön jälkeen ovat seuraavat:

 • vatsakipu
 • ruuansulatuselimistön sairaudet, kuten muun muassa ripuli, ummetus ja pahoinvointi.
 • huimaus
 • unettomuus
 • ahdistus
 • nivel- tai lihaskipu
 • mielenterveysongelmien esiintyvyys
 • vähentynyt ruokahalu
 • kuume
 • epätasapaino

Ota välittömästi yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos sinulla on jokin näistä oireista. On erittäin tärkeää, että haet asiantuntevaa lääketieteellistä neuvontaa esimerkiksi verkkokeskustelun kautta, sillä huolestuttavat oireet saattavat merkitä sitä, että sinun on lopetettava lääkkeen käyttö mahdollisimman pian. Lääkkeen pakkausselosteessa on täydelliset tiedot lääkkeen vaikutuksista ja haittavaikutuksista.

Painonpudotuksen on oltava monipuolista.

Potilaan kyky laihduttaa menestyksekkäästi riippuu tietenkin monista muuttujista. Keskeisiä tekijöitä ovat potilaan motivaatiotaso, vähäkalorisen ruokavalion noudattaminen ja aktiivisuuden määrä. Näihin toimenpiteisiin annettava lääkitysapu voi onnistuneesti auttaa laihtumista ja samalla rajoittaa painonnousua.

Mysimba online resepti

Mysimba on lääke, jota voidaan suositella etäkonsultaation aikana puhelimitse tai verkossa. Potilaat voivat siis hyödyntää tehokkaasti verkkomääräyspalvelua ylipainon ja lihavuuden torjumiseksi. Potilaat voivat säästää paljon aikaa käyttämällä helppoa vaihtoehtoa, kuten reseptien tilaamista verkossa. Heidän tarvitsee vain varata aika virtuaaliseen lääkärin konsultaatioon, jotta heidän ei tarvitse käydä kiinteässä paikassa.

Lääkärin konsultaation aikana potilaan on ilmoitettava lääkärille kaikista tiloista, jotka tekisivät Mysimba depottabletin käytöstä vasta-aiheista. Lääkäri kirjoittaa sähköisen reseptin, joka voidaan täyttää missä tahansa apteekissa, jos hän katsoo sen tarpeelliseksi. Se on kätevä asiakirja, jonka avulla voit ostaa erilaisia tuotteita, Tämä on käytännöllinen asiakirja, jonka avulla voit ostaa erilaisia tuotteita, mukaan lukien Mysimba-lääke laihtumisen ja lihavuuden hoitoon.

Sähköiset reseptit – missä ne ovat?

Sähköinen lääkemääräys on yhtä pätevä kuin resepti, joka on saatu vastaanotolla kiinteässä paikassa. Jokaisella Internet-potilastilillä on pääsy kaikkiin sähköisiin lääkemääräyksiin (myös aiemmin tehtyihin). Näin varmistetaan, etteivät asiakkaiden sähköisen reseptipalvelun kautta täytetyt sähköiset reseptit katoa.

Tärkeä

Potilaiden tulee keskustella lääkärin kanssa, jos heillä ilmenee haittavaikutuksia tai huonoja laihtumistuloksia. On tärkeää, että lääkkeitä käytetään turvallisesti. Potilaiden terveys ja turvallisuus on ammattilaisten jatkuva huolenaihe.