Osta Xenical laihtuminen?

Osta Xenical laihtuminen?

 •   Osta lääkkeesi verkosta
 •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
 •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Ennen kuin harkitset Xenicalin ostamista verkossa Suomessa, lue eteenpäin. Xenical-nimistä päivittäistä lääkettä käytetään lihavuuden hoitoon. Lääkärit suosivat sitä, koska se on erittäin tehokas, kun se yhdistetään ruokavalioon ja fyysisiin muutoksiin potilaan elämäntavoissa. Valmisteen vaikuttava aine, orlistaatti, muodostaa sen toiminnan perustan.

Jos potilas jatkaa hoitoa, lääkkeen voi saada myös etälääkärin konsultaation tai verkkomääräyksen kautta. Mitä Xenical tarkalleen ottaen on, miten se toimii, mitkä ovat sen ainesosat ja mitä sivuvaikutuksia sillä voi olla? Tutkitaan asiaa.

Mitä Xenical tarkalleen ottaen on?

Lihavuudesta kärsiviä potilaita hoidetaan lääkkeellä Xenical. Xenicalin vaikuttava aine orlistaatti luokitellaan ruoansulatuskanavassa tuotettujen lipaasien estäjäksi. Vain aikuisten on tarkoitus käyttää tätä lääkettä. Lääke toimii teorian mukaan siten, että se voi estää meitä imeytymästä jopa kolmasosaa aterioista saamastamme rasvasta. Näin lihavat ihmiset voivat laihtua kunnolla.

Lääke on kapselimuodossa ja sisältää 120 milligrammaa orlistaattia kukin. Apteekki myy Xenical 120 mg pakkauksia seuraavasti:

 • 84 tablettia
 • 42 pillereitä
 • 21 tablettia

Vaikutukset Xenical

Lääke Orlistaatti, joka on ainesosa lipaasien, jotka ovat ruoansulatusjärjestelmän entsyymejä, kanssa vuorovaikutuksessa. Kun kemikaali sekoittuu niihin, se ei ainoastaan hidasta rasvojen imeytymistä, vaan myös estää joidenkin aterioiden rasvojen hajoamisen. Tämän seurauksena elimistö ei sulata niitä, vaan ne jäävät sen sijaan sulamattomina. Jokseenkin vähäkalorinen ruokavalio ja valmiste toimivat hyvin yhdessä.

Huomaa, että potilaan on sisällytettävä ruokavalioon rasvaa, jotta lääke tehoaa. Hoito ei automaattisesti toimi, jos ruokavalio ei sisällä rasvaa. Siksi annos on jätettävä väliin, jos ruokavalio ei sisällä rasvaa.

Xenicalin ainesosat

Vaikuttava aine orlistaatti on se, mikä muodostaa suurimman osan Xenical-lääkkeestä. Sitä annostellaan 120 milligrammaa kapselia kohti. Valmiste sisältää myös natriumsuolaa, mikrokiteistä selluloosaa, talkkia, natriumlauryylisulfaattia, povidonia ja tärkkelysglykolaattia lisäaineina. Kapselin ulkokuoren muodostavat liivate, titaanidioksidi, indigokarmiini ja syötävä painoväri.

Annostus

Lääkettä määräävä lääkäri päättää tapauskohtaisesti, miten potilasta hoidetaan, mukaan lukien Xenicalin annos. Potilaiden tulee noudattaa näitä suosituksia. Annosteluohjelman muuttaminen voi joissain tilanteissa olla tarpeen, mutta tämäkin päätös on tehtävä suoraan lääkärin kanssa neuvotellen.

Potilas ottaa lopulta määrätyn annoksen. Xenical otetaan yleensä kolme kertaa päivässä, 120 mg jokaisen suuren aterian jälkeen. Lääke annetaan joko ennen ateriaa tai tunnin sisällä aterian jälkeen. Valmistetta ei saa antaa nyt, jos potilas ei syö ateriaa. Vettä juodaan, kun pilleri nautitaan.

On tärkeää pitää mielessä, että lääkitys ei yksinään ole kaikki kaikessa. Ehdotetun ruokavalion noudattaminen on myös ratkaisevan tärkeää, kun ostat Xenicalia ilman reseptiä Suomessa. Vain tällä seoksella valmisteella on halutut tulokset. Ruokavalion tulisi sisältää runsaasti tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja olla kaloreiltaan melko vaatimaton.

Paras vaihtoehto olisi ruokavalio, jossa rasvaa on noin 30 % kaloreista. Tästä on suositeltavaa neuvotella ammattitaitoisen ravitsemusterapeutin kanssa. Kolmen pääaterian, joiden kanssa Xenical otetaan, tulisi jakaa tasaisesti päivittäinen rasvan saanti.

Hoidon tehon arviointi

Lääketieteellisiä testejä tehdään Xenicalin käytön aikana sen vaikutusten vuoksi. Lääkäri voi ehdottaa hoidon muuttamista, jos Xenicalin ottaminen 12 viikon ajan yhdessä ruokavalion kanssa ei johda vähintään 5 %:n vähennykseen kehon painossa.

Yliannostus

Monet asiantuntijat ovat kommentoineet lääkkeen turvallisuutta ja kliiniset tutkimukset ovat kestäneet jopa neljä vuotta. Ei ole mitään syytä, miksi Xenicalia ei pitäisi käyttää laajasti lihavuuden hoitoon. Sinun tulee soittaa lääkärillesi tai neuvotella lääkärisi kanssa välittömästi, jos käytät lääkettä suositeltua suurempana annoksena. Joskus hän saattaa tarvita asiantuntevaa lääketieteellistä apua. Jos joku muu käyttää lääkettä, noudata samoja ohjeita.

Lääkkeen väärinkäyttö voi vaarantaa henkesi tai terveytesi, joten noudata lääkärin neuvoja. Vältä Xenical-lääkkeen jakamista muiden kanssa. Tämä johtuu haitallisten haittavaikutusten riskistä.

Tärkeimmät syyt Xenicalin käyttöön. Henkilöt, joiden painoindeksi (BMI) on yli 30, tulisi hoitaa lihavuuden vuoksi.

Lihavuuden hoito on Xenicalin tärkein käyttöaihe. Kun henkilön’BMI on yli 30, hänen tilansa katsotaan lihavuudeksi, jolloin lääkettä käytetään. Lisäksi ostaa Xenical verkossa Suomessa suositellaan ylipainoisten henkilöiden hoitoon, joiden BMI on yli 28. Sitä suositellaan käytettäväksi sekä miehille että naisille. Vähäkalorinen ruokavalio on välttämätön, jotta lääkkeestä saadaan kaikki hyöty irti.

Vasta-aiheet Xenicalin käytölle laihdutushoidossa

Lääkettä ei saa antaa alle 18-vuotiaille lapsille tai nuorille, sillä se on tarkoitettu vain aikuisten käyttöön. Seuraavat henkilöt eivät saa käyttää Xenicalia:

 • imetyksen aikana
 • jotka kärsivät maksasairaudesta, mukaan lukien sappitietukos.
 • kolestaasi
 • yliherkkyys Xenicalin vaikuttavalle aineelle tai jollekin muulle aineelle.
 • henkilöt, jotka eivät ime riittävästi ravintoaineita ruoansulatuskanavastaan (krooninen imeytymishäiriöoireyhtymä).
Varoitukset ja varoitukset. Ei vain tyypin 2 diabetesta sairastavat

Kun ostat Xenicalia verkossa Suomessa tyypin 2 diabetesta sairastaville, jotka käyttävät myös lääkettä akarboosi, on noudatettava erityistä varovaisuutta. Jos hormonaalista ehkäisyä käyttäville naisille kehittyy vaikea ripuli, suositellaan toista ehkäisymuotoa. Ripuli voi olla sivuvaikutus, joka vähentää raskauden todennäköisyyttä.

Korkean kolesterolipitoisuuden vuoksi hoitoa saavien potilaiden on myös oltava varovaisia. Xenicalia käytettäessä tuolloin otettavan lääkityksen annos voi muuttua, mutta lääkäri päättää kussakin tilanteessa.

Xenicalin mahdolliset haittavaikutukset

Xenicalin käyttöön liittyy sama haittavaikutusten riski kuin muihinkin lääkkeisiin. Kun potilas ei noudata lääkärin ohjeita, haittavaikutusten riski kasvaa. Mahdollisia kielteisiä seurauksia ovat

 • veltot kohdat
 • alhaisempi rasvaliukoisten vitamiinien saanti ravinnosta, jota on täydennettävä.
 • enemmän suolen liikkeitä
 • vuotava suolisto
 • rasvainen tai rasvainen uloste
 • hammassairaus
 • ripuli
 • ruoansulatusvaivat
 • väsymys
 • epäsäännölliset kuukautiskierrot
 • alentunut verensokeri (vain joillakin tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla).

Muista kertoa lääkärillesi välittömästi, jos hoidon aikana ilmenee haittavaikutuksia. Joitakin oireita saattaa olla tarpeen hoitaa lääkärin toimesta. Lääkäriä on myös seurattava, jos ilmenee odottamattomia haittavaikutuksia.

Mahdolliset yhteisvaikutukset Xenicalin ja muiden lääkkeiden välillä

Muut lääkkeet ja Xenical ovat usein vuorovaikutuksessa keskenään. Epilepsialääkkeiden imeytyminen voi vähentyä sen käytön seurauksena. Epileptisten kohtausten esiintyvyys voi olla yksi tällaisen yhteisvaikutuksen vaikutus. On tärkeää, että hoitavalle lääkärille ilmoitetaan kaikista muutoksista tässä suhteessa.

Jos käytät verenohennuslääkkeitä, sinun on myös ilmoitettava asiasta lääkärillesi. Niihin voi vaikuttaa Xenicalin ostaminen ilman reseptiä. Siklosporiinia ja orlistaattia ei pidä käyttää samanaikaisesti, koska se voi lisätä vakavien haittavaikutusten riskiä. Lääkäreiden tulisi minimoida tämä riski. On ratkaisevan tärkeää pitää silmällä siklosporiinipitoisuuksia, jos lääkkeitä otetaan samanaikaisesti.

Katso valmistajan pakkausselosteesta täydellinen luettelo lääkkeistä, joiden kanssa Xenicalilla on yhteisvaikutuksia. Lisäksi on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa.

Läpäiseekö Xenical istukan? Entä synnytys?

Viimeaikaiset tutkimukset eivät sulje pois sitä mahdollisuutta, että Xenical kulkeutuu rintamaitoon. Siksi sitä ei tule käyttää naisilla, jotka imettävät tai jotka ovat imettämässä. Lisäksi raskaana olevien naisten ei tulisi käyttää tuotetta.

Ei ole ollut tapauksia, joissa Xenical olisi heikentänyt potilaan’ajokykyä.

Xenical online resepti

Jos päätät jatkaa Xenicalin ostamista ilman reseptiä Suomessa liikalihavuuteen, etäkonsultaation avulla voit onnistuneesti perustaa sähköisen reseptin, jonka avulla voit ostaa toisen lääkeannoksen. Voit säilyttää hoidon jatkuvuuden, joka on ratkaisevan tärkeää sen tehokkuuden kannalta, käyttämällä verkkomääräystä.

Jotta voit hyödyntää tätä palvelua, sinun on valittava sopiva valmiste ja täytettävä lääketieteellinen asiakirja. Anna lääkärille kaikki asiaankuuluvat tiedot sillä hetkellä, jotta hän voi päättää, onko e-resepti tarpeen. Tämän jälkeen resepti on ostettava verkossa, ja sinun on odotettava vastausta. Joskus tämä kestää vain 15 minuuttia.

Potilaan mukavuus ja turvallisuus

Ensimmäinen huolenaiheemme on aina potilasturvallisuus. Lääkäri tarkastelee huolellisesti potilaan sairaushistoriaa ennen pyynnön käsittelyä. Jos lääkäri päättää, että lääke on sopiva, hän antaa sähköisen reseptin, jota voidaan käyttää lääkkeen ostamiseen. Potilas saa nelinumeroisen numeron tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Koska voit varmistaa, että hoitosi jatkuu ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa, sähköinen resepti on kätevä vaihtoehto. Näin ollen sinun ei tarvitse mennä pysyvään hoitolaitokseen. Toinen keskeinen etu on keskittymisemme potilaiden hoidon nopeuteen.

Sähköinen resepti täytettäväksi valitsemassasi apteekissa

Voit hankkia sähköisen reseptin haluamaasi lääkkeeseen verkkomääräyspalvelumme avulla. Voit täyttää sähköiset asiakirjat oikein valitsemassasi apteekissa tällä yksinkertaisella ja turvallisella tavalla. Huonokuntoisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille sähköiset reseptit voivat täyttää myös potilaan perheenjäsenet. Kehotamme sinua lämpimästi hyödyntämään huipputeknistä lääketieteellistä etäkonsultaatiopalveluamme.